Opvoeding & Vragen

Opvoeding & Vragen

Wil jouw baby niet in zijn/haar eigen bedje slapen?

Opvoeding & Vragen

Loes opvoedondersteuning 

Bij Loes kun je terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Loes werkt voor het Centrum Jeugd en Gezin in dertien Twentse gemeenten. Op de website, Facebook pagina van Loes en Twitter kun je 24 uur per dag terecht voor tips of om vragen te stellen over de opvoeding van je kind(eren). Naast tips vind je er ook ervaringen van andere ouders, opvoedcursussen, interessante links en nieuwtjes.

Bekijk eens de tips:

Wil jouw baby niet in zijn of haar eigen bedje slapen? https://www.loes.nl/tips/baby/opvoeding/wil-jouw-baby-niet-in-zijn-haar-eigen-bedje-slapen.html

Wat vertelt jouw baby je?
https://www.loes.nl/tips/baby/ontwikkeling/wat-vertelt-jouw-baby-je.html

Hoe organiseer je leuk en goedkope activiteiten voor/met kinderen? http://www.loes.nl/tips/basisschoolkind/opvoeden/hoe-organiseer-je-leuke-en-goedkope-activiteiten.html

Loes Dinkelland

Staat de informatie die je zoekt online er niet bij? Neem dan gerust contact op met Loes Dinkelland via het telefoonnummer 0541-854100. Of stel je vraag online via www.loes.nl/contact.

Humanitas Twente Gezinsondersteuning 

Vrijwilligers van Gezinsondersteuning ondersteunen gezinnen door o.a. een luisterend oor te bieden, hun eigen ervaring als opvoeder te delen of door praktische hulp te bieden:

Home-Start+: Gezinnen met kinderen tot 14 jaar. Met deze ondersteuning activeert Home Start de gezinnen zodat zij op eigen kracht weer verder kunnen en kinderen opgroeien in een positief opvoedklimaat.

Steunouder: Vrijwilligers ondersteunen overbelaste ouders door tijdelijk een dagdeel per week een gedeelte van de zorg voor de kinderen over te nemen.

Wel Thuis: Gezinnen waarbij jeugdzorg/jeugdbescherming betrokken is of dreigt te raken kunnen ondersteuning krijgen van een Wel Thuis vrijwilliger. 

Humanitas Twente BOR: Gescheiden ouders en hun kinderen die ondersteuning nodig hebben bij het opbouwen van de omgang kunnen een beroep doen op BOR. 

http://www.humanitastwente.nl/  074-2437733

 

  • Opvoeding & Vragen