Spelen

Spelen

Wat heeft dit kind nodig om zijn talenten te ontwikkelen?

Spelen

Kindercentrum Nijntje Pluis

VVE staat voor voor- en vroegschoolse educatie. Kindercentrum Nijntje Pluis is een voorschoolse voorziening waar met een erkend VVE programma gewerkt wordt om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren. Zij werken op alle groepen met het speelse en educatieve programma Uk en Puk. Er zijn in de gemeente diverse vestigingen van Nijntje Pluis.

Uk en Puk is een totaalprogramma wat inhoudt dat kinderen op een speelse manier activiteiten worden aangeboden die gericht zijn op  spraak-taal gebied, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische- en zintuiglijke vaardigheden. Op deze manier worden kinderen in staat gesteld zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Met vroegschoolse wordt groep 1 en 2 van een basisschool met VVE aangeduid. Het programma van Uk en Puk sluit aan op het programma wat op de basisschool wordt gebruikt, waardoor er een doorgaande leerlijn ontstaat.

http://www.kinderopvangnijntjepluis-dinkelland.nl/Peuteractiviteiten

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kindercentrum Nijntje Pluis
Denekamp
Brandlichterweg 57
7591 AP Denekamp
0541-516889
https://kinderopvangnijntjepluis-dinkelland.nl/contact

Kindercentrum Overijssel-Oost

Bij de kinderdagverblijven van Kindercentrum Overijssel-Oost in Denekamp kunnen ouders terecht voor de opvang van hun kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar.

De kinderen worden opgevangen in een vaste groep. De groepsgrootte is afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en de beschikbare ruimte in het kinderdagverblijf. Kinderen worden opgevangen in verticale groepen, dat wil zeggen dat kinderen van 0 tot 4 jaar in één groep worden opgevangen. Op deze manier leren kinderen van verschillende leeftijden van elkaar. Elke dag zijn er vaste momenten waarop de 3-jarigen mee kunnen doen aan een peuterprogramma, in een aparte ruimte bieden wordt een voorschools programma aangeboden.De kinderen worden begeleid door pedagogisch medewerkers met minimaal MBO3-opleiding (conform de CAO kinderopvang).

Neem voor meer informatie contact op met Kindercentrum Overijssel-Oost:
Esther Kuiper
06 – 34 87 37 91
e.kuiper@kindercentrum.nl

Calimero Kinderopvang

De missie van Kinderopvang Calimero is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang waarbij het spelenderwijs stimuleren van de algehele ontwikkeling van het kind centraal staat.

Calimero biedt kleinschalige kinderopvang met een persoonlijk karakter. Het kleinschalige en het persoonlijke aspect is iets waar ze veel waarde aan hechten. Ze kijken en luisteren naar wat de ouders en kinderen bezig houden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Calimero Kinderopvang
Grotestraat 24
7596 KE Rossum
0541-626 023
info@kinderdagverblijfcalimero.nl

Kijk voor een kinderdagverblijf bij u in de buurt op:‚Äčhttp://www.landelijkregisterkinderopvang.nl

 

 

+31 (0)541 626023

info@kinderdagverblijfcalimero.nloor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Spelen