Activiteiten

Activiteiten

Leuke dingen doen kan altijd!

Activiteiten

Maatschappelijke participatie

Je kunt maximaal € 150 per jaar aanvragen om mee te kunnen doen, zoals sporten, een abonnement op een tijdschrift,  culturele voorstellingen etc. Je kunt de regeling aanvragen op de woensdagochtend in de even weken tussen 10 en 12 uur in het gemeentehuis van Denekamp. Voor meer informatie over de verordening bevordering maatschappelijke participatie: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2017-117706.html

Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland (SWTD)

Onze activiteiten bestrijken de volle breedte van welzijnswerk, van jong tot oud. Om nieuwe mensen te ontmoeten, bij een clubje te horen, lekker de deur uit te zijn. Voor een klein bedrag, of soms zelfs helemaal gratis.
Website www.swtd.nl

Vrijwilligerswerk

Ben je op zoek naar een leuke vrijwilliger job of wil je graag in een groepje een leuke activiteit gaan doen. Dan kan je contact zoeken met onze vrijwilligers. Zij gaan samen met je op zoek naar een leuke plek of activiteit waar je aan bij kunt dragen of deel aan kunt nemen. Ze zijn elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend aanwezig van 9:30u tot 12 u.  te bereiken op nummer 085-0479404 E mail: vrijwilligerswerk@swtd.nl

Senioren

Er zijn verschillende mogelijkheden voor hulp aan senioren, zoals:
Informatie en advies bij u thuis
Advies en ondersteuning door seniorenadviseur
Scootmobieltochten
Dorpshuiskamers

Voor meer info: Ria Kamphuis r.kamphuis@swtd.nl of Nicolet Plegt, n.plegt@swtd.nl 
085-0479400.

Gratis volkstuintje

Binnen de gemeente Dinkelland is er ruimte voor de minima om een gratis volkstuintje te krijgen. Je schaft wel zelf de zaden en planten aan. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met Jan Busscher, tel. 0546-628000 of e-mailen naar j.busscher@noaberkracht.nl.

Vakantie voor gezinnen met mantelzorgers

Stichting Skik in Twente wil gezinnen met opgroeiende kinderen (tot 16 jaar)  waarvan één van de gezinsleden, dit kan een ouder of één van de kinderen zijn, permanent zorg nodig heeft door een ernstige of chronische ziekte of een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, een zorgeloze en onvergetelijke vakantie bieden. Skik richt zich vooral op gezinnen die zich ook financieel gezien, geen (zorg)vakantie kunnen veroorloven.

Dus ben of ken je een gezin dat zwaar onder druk staat en toe is aan een zorgeloze, onvergetelijke vakantie om weer even energie op te doen, kijk dan op:
www.skiktwente.nl


  • Activiteiten