Feest

Wie wil er nu geen feestje op zijn of haar verjaardag? Soms is dat financieel lastig te realiseren. De Verjaardagsbox Dinkelland zet zich in zodat ieder kind een mooie verjaardag kan vieren.

Verjaardagsbox

De Verjaardagsbox is een doos met alle spullen die nodig zijn voor een feestelijke dag! Slingers, ballonnen, een cadeautje én we regelen ook een taart. Het cadeau past bij de leeftijd van de jarige Jet/Job. Gezinnen met kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar die geen geld hebben om de verjaardag te vieren, kunnen de Verjaardagsbox aanvragen. Voor de Verjaardagsbox Dinkelland geldt verder dat de jarige in de gemeente Dinkelland woont.

De box en de taart worden bij het kind thuis bezorgd voor de verjaardag.

De aanmelding moet minimaal een maand voor de verjaardag van het kind binnen zijn. 

Meer informatie of een Verjaardagsbox aanvragen? Mail naar info@verjaardagsboxdinkelland.nl of kijk op de website van de Verjaardagsbox Dinkelland.

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Dinkelland en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Dinkelland er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Dinkelland / Kultuurhus Denekamp.
Mail: dinkelland@vrijwilligindebuurt.nl
Website: www.vrijwilligindebuurt.nl

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Dinkelland, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Dinkelland

Meedoen in Dinkelland is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.