Feest

Wie wil er nu geen feestje op zijn of haar verjaardag? Soms is dat financieel lastig te realiseren. De Verjaardagsbox Dinkelland zet zich samen met Stichting Jarige Job in zodat ieder kind een mooie verjaardag kan vieren.

Verjaardagsbox

Een Verjaardagsbox is een doos met daarin slingers, ballonnen, lekkers en een cadeautje voor de jarige. Uiteraard helemaal afgestemd op de leeftijd. De Verjaardagsbox Dinkelland werkt samen met de landelijke stichting Jarige Job.

De box wordt door Stichting Jarige Job met de post bij het kind thuis bezorgd voor de verjaardag. De taart wordt gebracht bij het kind thuis door de vrijwilliger van de Verjaardagsbox Dinkelland.

Voor de Verjaardagsbox Dinkelland geldt verder dat de jarige in de gemeente Dinkelland woont.

De aanmelding moet minimaal een maand voor de verjaardag van het kind binnen zijn. 

Meer informatie of een Verjaardagsbox aanvragen? Mail naar info@verjaardagsboxdinkelland.nl of kijk op de website van de Verjaardagsbox Dinkelland.

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Dinkelland en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Dinkelland er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Dinkelland / Kultuurhus Denekamp.
Mail: dinkelland@vrijwilligindebuurt.nl
Website: www.vrijwilligindebuurt.nl

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Dinkelland, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Dinkelland

Meedoen in Dinkelland is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.