Maatschappelijk Werk

Wijkracht biedt in Dinkelland maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk, bedrijfsmaatschappelijk werk, onafhankelijke cliëntondersteuning, vriendenkringen en de formulierenservice. 

Met verschillende andere professionals werkt Wijkracht aan het versterken van mensen, relaties en de samenleving. Dit doen ze graag zo vroeg mogelijk. Voordat problemen of zorgen heel groot worden, bieden zij ondersteuning.

Wie kan er bij het maatschappelijk werk terecht?

Alle inwoners van de gemeente Dinkelland met een hulpvraag en hulpverleners die betrokken zijn bij Dinkellandse inwoners. U kunt gratis gebruik maken van de hulp van het maatschappelijk werk.

Hoe werkt het maatschappelijk werk?

Om een afspraak te maken kunt u op werkdagen bellen naar  088 – 945 57 22 (lokaal tarief)

U kunt ons mailen dinkelland@wijkracht.nl

Voor meer informatie kunt u onze site bezoeken: https://www.wijkrachtdinkelland.nl/

 

WMO Loket Dinkelland 

Het team WMO heeft geen loket meer in Dinkelland. Voor vragen en meldingen kunt u contact opnemen met Schakel Dinkelland. Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 0541-854401. Bezoekadres; Nicolaasplein 5 Denekamp. Mail: info@schakeldinkelland.nl

 

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Dinkelland en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Dinkelland er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Dinkelland / Kultuurhus Denekamp.
Mail: dinkelland@vrijwilligindebuurt.nl
Website: www.vrijwilligindebuurt.nl

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Dinkelland, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Dinkelland

Meedoen in Dinkelland is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.