Service

Rekeningen, formulieren, brieven. Vind je het lastig om de post te lezen en formulieren in te vullen? Dan helpen wij je graag.

Met Thuisadministratie en Formulierenservice Dinkelland (TAFD) helpen we inwoners met het begrijpen van brieven, het op orde brengen van de administratie en bij het invullen van formulieren. Ook wanneer er vragen of problemen zijn met geldzaken / beginnende schulden helpen we.

Wilt u meer informatie of wilt u een beroep doen op ondersteuning?
Neem dan contact op:

Coördinator TAFD: Mirjam Smith Tafd@wijkracht.nl of 06-34360624

Spreekuur

De TAFD heeft elke week op maandag inloopspreekuur van 9.00 tot 12.00 uur in het gemeentehuis in Denekamp. Melden voor dit spreekuur kan aan de balie van Schakel. 

 

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Dinkelland en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Dinkelland er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Dinkelland / Kultuurhus Denekamp.
Mail: dinkelland@vrijwilligindebuurt.nl
Website: www.vrijwilligindebuurt.nl

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Dinkelland, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Dinkelland

Meedoen in Dinkelland is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.