Lezen

Vind je het leuk om te lezen, een luisterboek te beluisteren of een film te kijken? In plaats van telkens dure boeken en films te huren/kopen, kun je ze ook gewoon voor niets lenen.

Bibliotheek

Kinderen t/m 17 jaar kunnen in Dinkelland gratis lid worden van de bibliotheek. Je kunt boeken, e-books en luisterboeken lenen. Ook films, games en muziek kun je uitkiezen om te lenen.

Lid worden

Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet je je wel inschrijven. Dit kun je doen bij de Klantenservice/ledenadministratie in de bibliotheek. Je ontvangt dan direct de bibliotheekpas en kun je ook direct lenen. Wel heb je hiervoor een legitimatiebewijs nodig, neem deze dus mee!

Wil je je liever online inschrijven? Dat kan ook! Klik hier om je online in te schrijven en meteen je favoriete boek te reserveren. Je kunt dan bij je volgende bezoek je pasje ophalen en je legitimeren!

 

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Dinkelland en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Dinkelland er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Dinkelland / Kultuurhus Denekamp.
Mail: dinkelland@vrijwilligindebuurt.nl
Website: www.vrijwilligindebuurt.nl

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Dinkelland, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Dinkelland

Meedoen in Dinkelland is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.