Spelen

Een spelend kind is een vrolijk kind. Of dat nu in zijn of haar eentje is of samen met andere kinderen. In Dinkelland is het mogelijk om je kind "buiten de deur" samen te laten spelen. Hieronder staan een aantal mogelijkheden.

Kinderopvang Smallsteps

Wij zorgen voor een fijne, vertrouwde omgeving. Je kind voelt zich al snel thuis en ontwikkelt zich spelenderwijs. Persoonlijk contact daarover vinden we belangrijk: bij het brengen en halen én via de nieuwe ouderapp. We werken ook graag samen met de ondernemers en voorzieningen in Dinkelland. Dus bezoeken we de bibliotheek, het verzorgingstehuis en doen we clinics met de lokale sportverenigingen.

Meer informatie vindt u op Smallsteps/kinderdagverblijf

Peuteropvang Smallsteps

“Schoenen aan, jas aan, kan je dat al zelf? We gaan naar de peuteropvang!” Bij Smallsteps maakt je kind snel nieuwe vriendjes en bereiden we hem stap voor stap voor op de basisschool. Je kleine avonturier wordt steeds zelfstandiger en krijgt vertrouwen in wat hij allemaal kan.

Meer informatie vindt u op Smallsteps/peuteropvang

Mochten ouder(s)/verzorger(s) geen gebruik kunnen maken van de landelijke toeslagen kinderopvang, dan kunnen ze gebruik maken van de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) subsidie die de gemeente hiervoor beschikbaar heeft. U kunt voor deze aanvraag terecht bij  uw peuteropvang.

Bekijk hier een filmpje over de VVE in Dinkelland

 

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Dinkelland en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Dinkelland er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke woensdag van 13.30 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Dinkelland / Kultuurhus Denekamp.
Mail: servicepuntdinkelland@swtd.nl
Website: STWD

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Dinkelland, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Dinkelland

Meedoen in Dinkelland is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.