Spelen

Een spelend kind is een vrolijk kind. Of dat nu in zijn of haar eentje is of samen met andere kinderen. In Dinkelland is het mogelijk om je kind "buiten de deur" samen te laten spelen. Hieronder staan een aantal mogelijkheden.

Kinderopvang Partou

Het leven is voor kinderen een grote ontdekkingstocht. Ons kinderdagverblijf is een veilige, vertrouwde speelplaats waar we samen oefenen voor de grote wereld. We zorgen dat je kind plezier heeft samen met andere kinderen en een plekje in de groep vindt. Zo kan jouw zoon of dochter straks met zelfvertrouwen de buitenwereld verkennen.

Meer informatie vindt u op https://www.partou.nl/kinderdagverblijf

Peuteropvang Partou

Peuters zijn misschien wel de mooiste, kleine eigenwijsjes op de wereld. Ze willen namelijk het liefst alles ‘zelluf’ doen. En dat maakt hen tot een bijzondere groep om mee om te gaan. Het ontdekken van de eigen mogelijkheden stimuleren we op onze peuteropvang volop. Spelenderwijs geven we vaardigheden mee die jouw peuter straks als kleuter nodig heeft

Meer informatie vindt u op https://www.partou.nl/peuteropvang

Mochten ouder(s)/verzorger(s) geen gebruik kunnen maken van de landelijke toeslagen kinderopvang, dan kunnen ze gebruik maken van de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) subsidie die de gemeente hiervoor beschikbaar heeft. U kunt voor deze aanvraag terecht bij  uw peuteropvang.

Bekijk hier een filmpje over de VVE in Dinkelland

 

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Dinkelland en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Dinkelland er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Dinkelland / Kultuurhus Denekamp.
Mail: dinkelland@vrijwilligindebuurt.nl
Website: www.vrijwilligindebuurt.nl

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Dinkelland, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Dinkelland

Meedoen in Dinkelland is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.