Kleding

Soms is er financieel geen mogelijkheid om kleding aan te schaffen. Dinkelland heeft een aantal mogelijkheden om kwalitatief goede gedragen kleding aan te bieden.

Kledingbank

Om in aanmerking te komen voor gratis kleding voor jezelf kun je jezelf aanmelden via een hulpverlenende instantie bij de Kledingbank. Het aanvraagformulier is verkrijgbaar bij de Kledingbank. Deze kan opgevraagd worden door te mailen naar info@kledingbankoosttwente.nl. Je mag je ook aanmelden via Meedoen in Dinkelland; 085-0479400, armoedepreventie@swtd.nl

Kledingbank Oost Twente
Nijverheidsstraat 97
7575 BH Oldenzaal
Openingstijden: iedere woensdag van 15.00 uur tot 17.00 uur.
www.kledingbankoosttwente.nl

Let op!: I.v.m. het Coronavirus zijn er aangepaste openingstijden. Ook moet er een afspraak gemaakt worden voor een bezoek aan de Kledingbank. Voor informatie: kledingbankoosttwente.nl

Tweedehands kleding scheelt veel geld!

Kleding is een grote kostenpost. Zeker als het gaat om jassen en schoenen. Kringloopbedrijf de Beurs biedt een scala aan tweedehands kleding voor een prikkie. Kom eens langs in de winkel.
kringloopbedrijfdebeurs.nl

Ook Stichting Kringloop Dinkelland Tubbergen (SKDT) in Ootmarsum is de moeite waard om een bezoekje te brengen!

De Mors 105
7631 BA Ootmarsum
Tel. 0541 785 653
https://skdt.nl/

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Dinkelland en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Dinkelland er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke woensdag van 13.30 tot 15.30 uur in de Bibliotheek Dinkelland / Kultuurhus Denekamp.
Mail: servicepuntdinkelland@swtd.nl
Website: STWD

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Dinkelland, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Dinkelland

Meedoen in Dinkelland is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.