Meedoen in Dinkelland

Meedoen in Dinkelland is een platform voor alle organisaties die hulp bieden wanneer Dinkellanders ondersteuning kunnen gebruiken. Meedoen in Dinkelland is er voor kinderen en jongeren tot 18 jaar, die uit een gezin komen en geen of weinig geld hebben voor leuke dingen. Ook volwassenen kunnen bij Meedoen in Dinkelland terecht.

We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen mee kan doen aan leuke dingen of advies krijgt. Op deze website vind je alle informatie over Meedoen in Dinkelland en kun je zien waar je bij ondersteunt kan worden.

Kun je de juiste informatie niet vinden, of heb je een andere vraag?  Neem dan contact op met Schakel. Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur; 0541-854401

www.schakeldinkelland.nl

Leeftijdscategorieën

Voor wie is het?

Ben je jonger dan 18 jaar, woon je in Dinkelland en hebben je ouders niet zoveel geld? Dan is Meedoen in Dinkelland er ook voor jou.

 

Vrijwilliger worden?

Wij willen graag met je kennismaken! Dat kan elke woensdag van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Dinkelland / Kultuurhus Denekamp.
Mail: dinkelland@vrijwilligindebuurt.nl
Website: www.vrijwilligindebuurt.nl

 

Aanvragen

Om gebruik te maken van Meedoen in Dinkelland, kies je eerst de juiste leeftijdscategorie. Daarna kies je het onderdeel waar je gebruik van wilt maken. Daar lees je verder hoe je een aanvraag kunt doen.

Contact Meedoen in Dinkelland

Meedoen in Dinkelland is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur via 085 0479 400.

Je kunt ook een e-mail sturen naar armoedepreventie@swtd.nl.